Bestuur

Afbeelding4Johanna Vleugel is sinds mei 2015 algemeen bestuurslid en per juli 2016 heeft zij de rol van voorzitter op zich genomen. In 2012 is ze afgestudeerd aan de HU en sinds september 2016 is zij werkzaam Recruiter bij Quoratio, detacheerder voor salaris- en zorgadministrateurs. Johanna vindt het leuk om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en haalt haar energie uit mensen met elkaar te verbinden. Deze twee delen komen goed samen tijdens het organiseren van de bijeenkomsten. Een bijeenkomst of netwerkborrel is voor haar geslaagd als leden nieuwe inspiratie hebben opgedaan, door zowel het onderwerp als door het ontmoeten van andere HR professionals.

 

Joyce Vermeulen

Joyce Vermeulen is werkzaam als payroll consultant. Maandelijks bedient zij vele nationale en internationale organisaties op het gebied van salarisadministratie. In 2014 heeft zij de studie HRM afgerond. Zij wil graag bijdragen aan de meerwaarde die de vereniging te bieden heeft aan haar leden. Elkaar blijven ontmoeten om kennis en ervaringen uitdelen is niet alleen leerzaam maar ook leuk! Het blijven verbreden van elkaars blikveld vindt zij belangrijk.


 

Afbeelding3Doortje van der Laan, Personeelsadviseur voor het MKB bij AvK Personeelszaken én Personeelsadviseur bij Alex van Groningen, is sinds december 2014 bestuurslid van de Nijenburgh. Ze is in 2012 afgestudeerd aan de HU. Doortje vindt kennis delen, jezelf ontwikkelen en netwerken belangrijk. Dit vindt zij terug in haar bestuursfunctie. Doortje is een enthousiast, betrokken en pro-actief bestuurslid waarbij zij energie haalt uit het organiseren van interessante maar ook vooral vernieuwende bijeenkomsten voor onze leden.

 

Afbeelding5Tamar Hoefsloot werkt als adviseur bij RadarAdvies, een adviesbureau in Amsterdam voor sociale vraagstukken. In haar opdrachten houdt zij zich voornamelijk bezig met verander opgaven en onderzoeken omtrent de nieuwe wetten en werkwijzen binnen gemeenten en zorg en welzijnsinstellingen. Tamar is in 2012 afgestudeerd aan de HU en heeft daarna haar master Strategisch Human Resource Management behaald aan de Universiteit Utrecht. Sinds juni 2016 is zij  bestuurslid. Tamar vindt het leuk om op deze manier in contact te blijven met oud studiegenoten en up to date te blijven met het vakgebied.